Στοιχηματίστε στο βάρος σας για να χάσετε κιλά

Στοιχηματίστε στο βάρος σας για να χάσετε κιλά

12 February 2019 Off By Artemis

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να θέλει κάποιος να χάσει τα περιττά κιλά του. Μία η ανάγκη των γυναικών να χωράνε στο νυφικό τους, μία τα γυμνασμένα κορμιά που βγαίνουν κάθε καλοκαίρι στις παραλίες και μας κάνουν να θέλουμε και εμείς να δείχνουμε έτσι, μία η σημαντικότητα της υγιεινής διατροφής. Όλα αυτά έχουν πλουτίσει τους διαιτολόγους οι οποίοι φαίνεται να έχουν όλες τις απαντήσεις όσον αφορά τους τρόπους που μπορεί κάποιος να χάσει κιλά αναλόγως το σωματότυπό του και τα μέρη που συσσωρεύεται το λίπος του.

Καθώς, όμως, οι διαιτολόγοι ψάχνουν να βρουν τρόπους για να φτιάξετε τη σιλουέτα που θέλετε, ένας νέος τρόπος αδυνατίσματος έχει κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό και δίνει μεγάλο κίνητρο να χάσουν τα περιττά κιλά τους όσοι αγωνίζονται για αυτό. Ποιος είναι, όμως, αυτός και πώς μπορείτε εσείς να τον αξιοποιήσετε;

Τα καυτά κορμιά συναντούν τον τζόγο

Στο ίντερνετ μπορείς να βρεις πραγματικά τα πάντα. Και πάνω που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ξεπήδησαν αυτές οι σελίδες για να μας διαψεύσουν. Αρχικά νομίζετε ότι είναι κάποιου είδους click-bait ειδικά αν είστε από αυτούς που έχουν απελπιστεί να προσπαθούν να χάσουν τα περιττά κιλά τους. Δεν είναι, όμως, καθώς πλέον στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε σελίδες στις οποίες άτομα που θέλουν να χάσουν κιλά στοιχηματίζουν ότι θα χάσουν τον αριθμό των κιλών που επιθυμούν με πραγματικά χρήματα. Φυσικά, αν τα καταφέρουν, αποταμιεύουν αυτά τα χρήματα και βγάζουν και κέρδος. Πώς;

Φυσικά, αφού υπάρχουν και αυτοί που στοιχηματίζουν όσα χρήματα θέλουν αναλόγως με το αν πιστεύουν ότι θα τα χάσουν πράγματι αυτά τα κιλά ή όχι. Φαίνεται ότι αυτό το είδος τζόγου λειτουργεί πολύ καλά μέχρι τώρα και είναι ευεργετικό όχι μόνο για τα άτομα που θέλουν να χάσουν το περιττό βάρος τους αλλά και για τους λάτρεις του τζόγου.

Πώς να κερδίσετε και εσείς χρήματα με αυτό τον τρόπο

Με τέτοιο κίνητρο, πώς να μην το σκέφτεστε ήδη να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας και να βάλετε ένα στόχο ώστε να βγάλετε χρήματα χάνοντας κιλά και φτάνοντας στο επιθυμητό βάρος που θέλετε; Ουσιαστικά η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπαίνετε είτε στο stickk.com είτε στο fatbet.net, ανεβάζετε μια φωτογραφία σας με τα κιλά που είστε τώρα, ποντάρετε στα κιλά που θέλετε να χάσετε και ξεκινάτε τη δίαιτα. Η διαδικασία έχει στόχους που, κάθε φορά που θα υλοποιείτε έναν, θα κερδίζετε ένα ποσοστό χρημάτων. Επειδή το χάσιμο χρημάτων ισοδυναμεί με την κατάθεση αυτών σε σκοπούς που μπορεί να μην είναι σύμφωνο το άτομο με αυτούς, οι πιθανότητες να χάσετε τα κιλά που θέλετε για να κερδίσετε εσείς τα χρήματα είναι υψηλότερες. Μπορείτε μέχρι και να στοιχηματίσετε εναντίον σας και ακόμη και αν χάσετε, πάλι θα πάρετε τα χρήματά σας και μπορείτε να τα δώσετε σε όποιον σκοπό θέλετε. Έρευνες δείχνουν ότι από όλα τα στοιχήματα δίαιτας που έχουν μπει σε αυτές τις σελίδες, το 80% αυτών είχαν επιτυχία καθώς οι συμμετέχοντες κατάφεραν και πέτυχαν το στόχο τους.

Με το συγκεκριμένο τρόπο τζογαρίσματος όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Και θα χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε και θα τσεπώσετε και χρήματα που μπορεί να χρειάζεστε. Αν είστε από αυτούς που απλώς θέλουν να παίξουν, φροντίστε να στοιχηματίσετε στο σωστό άτομο και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.